Головна Новини У Тернополі на “Східному” облаштують благодійну крамницю для допомоги тваринам

У Тернополі на “Східному” облаштують благодійну крамницю для допомоги тваринам

В місті з’явилася особлива крамниця, придбавши товар в якій, ви зможете допомогти безпритульним тваринам. Повідомляє «Ternopil.future».

Відвідавши крамницю «Річ у поміч», ви маєте можливість не лише купити чоловічий, жіночий чи дитячий одяг в широкому асортименті за бюджетними цінами, а й допомогти бідолашним тваринам, які напередодні зими опинилися у вкрай складному становищі.

Нова крамниця працюватиме в щоденному режимі, щоправда за плаваючим графіком. Вона знаходиться на вулиці Лесі Українки, на другому поверсі ринку «Рандеву».

Нагадаємо, нещодавно в Тернополі провели книжкову ярмарку, виручені кошти від якої спрямували на допомогу безпритульним тваринам. Так, в рамках благодійного заходу тернополяни мали можливість придбати художню чи наукову літературу, тим самим допомагаючи бідолашним тваринам. Організувала ярмарку благодійна організація «Вірні друзі», яка вже багато років поспіль займається утриманням безпритульних тварин.

Загалом за продані книжки вдалося виручити більше трьох тисяч гривень. За ці кошти планують закупити кошачий корм та необхідні ветеринарні препарати і антипаразитарні засоби.

Однак, тернополяни можуть допомагати безпритульним тваринам в будь-який час, просто звернувшись до організації «Вірні друзі».