Головна Новини У Тернополі на п’яного водія склали 4 протоколи

У Тернополі на п’яного водія склали 4 протоколи

Сьогодні близько 1-ї години ночі на спецлінію 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Гайовій знаходиться автомобіль Volkswagen, водій якого перебуває на вулиці в період дії комендантської години, агресивно поводиться та має ознаки алкогольного сп’яніння.

Патрульні прибули за вказаною адресою та, поспілкувавшись із водієм, виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Інспектори запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу чи в найближчому медичному закладі, на що останній в категоричній формі відмовився. Окрім того, громадянин нецензурно виражався та погрожував присутнім фізичною розправою.

На неодноразові зауваження патрульних чоловік не реагував та продовжував агресивно поводитись.Інспектори доставили громадянина до поліцейського відділку, де склали на нього протоколи за ст. 185 (Злісна непокора законній вимозі поліцейського), за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння), а так як водій керував автомобілем без відповідних документів, винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП, а транспортний засіб направили на арештмайданчик.