Головна Новини У Тернополі на залізничному вокзалі ночує бабуся, яку син вигнав з дому...

У Тернополі на залізничному вокзалі ночує бабуся, яку син вигнав з дому (Фото)

Про дуже прикрий випадок розповіла у соцмережах Наталя Колодій. Жінка пише, що на залізничному вокзалі, поки чекала на потяг, випадково познайомилася зі старенькою жіночкою. Від почутого не могла опам’ятатися. Каже бідолашна змушена ночувати на вокзалі, бо рідний син вигнав з дому.

“Залізничний вокзал Тернополя. Бабця з понеділка тут “живе” . Ну як живе, сидить ночами. Син вигнав з дому. Бабця добра, поки я сиділа чекала на потяг, понадавала мені хліба з майонезом з Карітасу….Пишу не для осудження сина, а щоб хтось щось порадив чи допоміг. Наразі до суботи вона тут, бо нема де подітись”, – написала тернополянка у соцгрупі Тернопільські плітки.

З документів, які показала літня жінка пані Наталі видно, що мешкає вона у селі Заруддя. Син 1970 року народження, учасник АТО, ніде не працює.

Бідолашна навіть просилася в Петриківський геріатричний будинок але їй відмовили. Бо туди безкоштовно беруть лише самотніх людей. Мовляв, якщо ж має рідню, то має сплачувати 5 тис грн в місяць. Ця сума для бабусі неймовірно велика, адже пенсії отримує 1700 грн.

Тернополяни просять усіх небайдужих допомогти літній жінці. Адже надворі зима, на порозі Різдвяні свята, а вона бідна на вокзалі…