Головна Новини У Тернополі можна позбутися зайвої ваги за 21 день

У Тернополі можна позбутися зайвої ваги за 21 день

Оздоровчу програму «Корекція фігури» розробили тернопільські фахівці, які спеціалізуються на масажі, дієтології та фітнесі. Вона буде корисна тим, хто хоче позбутися зайвої ваги і змоделювати силует фігури. Програма включає три складові: масаж, здорове харчування та фізичні навантаження. Подібний проект, за словами його авторів, розробили вперше в Україні. А публіці його презентували 11 березня.

«Ідея такої програми виникла дуже давно, приблизно два роки тому, коли ми збирали партнерів для встановлення власницею нашої студії Оксаною Петришин рекорду «Безперервний сеанс масажу», – розповіла Марія Петришин, масажист масажної студії «Body Line». – Тоді йшлося про те, що люди із надмірною вагою звертаються за допомогою, як до дієтологів, так і до фітнес-тренерів, і до нас. Одним масажем дуже важко вирішити цю проблему, так само, як і тільки правильним харчуванням тому, що людина худне, а шкіра не має здатності так швидко підтягуватися, через те все треба робити в комплексі. Ті, хто займається у спортзалі спалюють підшкірний жир, але не можуть позбутися целюліту і для цього треба залучати майстра масажу. Один без одного вони можуть існувати, але не дають бажаного результату. Тому ми вирішили створити таку комплексну програму, і подивитися як вона максимально може працювати зі всіх сторін.

До програми «Корекція фігури» входять: 10 глибоких антицелюлітних ручних масажів, 5 вакуумно-баночних та 6 медових масажів, 5 обгортань на основі австрійської косметики «Styx». Крім цього, 12 індивідуальних занять з фітнес-тренером упродовж години кожне, три візити до дієтолога, яка розписує раціон і калорійність харчування і щоденно контролює самопочуття і результати клієнта. Уся програма розрахована на 21 день або на місяць часу. Ми хочемо показати, що за цей час реально позбутися зайвої ваги без шкоди для здоров’я, оскільки є нагляд дієтолога, масажиста та фітнес-тренера. При купівлі програми кожен клієнт отримує книжечку – абонентську картку. У ній фіксуються усі дані по вазі та об’ємах людини на початку програми і відстежуються упродовж її проходження, щоб людина бачила результат. У цій карточці також записані телефони фахівців, з якими клієнт спілкуватиметься і може скласти зручний для себе графік їх відвідування.»
Придбати програму можна з 12 березня 2018 року. Для цього необхідно зателефонувати до адміністратора у масажну студію «Body Line» за номером 067 49 39 104 або особисто прийти у студію, яка розташована на проспекті Степана Бандери, 53.
«Ціна програми «Корекція фігури» 10 тисяч 100 гривень, – додає Марія Петришин. – 12 березня до 16.00 її можна купити зі знижкою у 2 тисячі гривень, тобто за 8 тисяч 100 гривень, а пізніше вона коштуватиме 10 тисяч 100 гривень. Це початкова ціна програми тому, що вартість всього зростає і, думаю, з часом вона подорожчає. Програма діятиме на постійній основі, за необхідності будемо вносити до неї корективи, можливо, з’являться нові партнери і вона стане ширшою.».
З усіма, хто придбає програму, займатимуться такі спеціалісти: Оксана Петришин – рекордсменка України «Безперервний сеанс масажу 18 годин 26 хвилин» і команда масажистів «Body Line»; Мар’яна Лебідь – дієтолог-нутріціолог; Оксана Король – фахівець спортивно-танцювального центру «Fitnes House» та її кваліфіковані фітнес-тренери.