Головна Новини У Тернополі можна безкоштовно стати чемпіоном з бойових мистецтв

У Тернополі можна безкоштовно стати чемпіоном з бойових мистецтв

У Тернопільській обласній федерації змішаних єдиноборств ММА оголошують про набір дітей та молоді на безкоштовні заняття.

ММА – вид спорту і категорія бойових мистецтв, що включає в себе різноманітні засоби і способи ведення оборони й нападу в рукопашному бою. Основу змішаних бойових мистецтв складають класичні види боротьби (греко-римська і вільна боротьба, дзюдо тощо) і класична ударна техніка (бокс та кікбоксинг). На відміну від класичних бойових мистецтв, які в своїй більшості походять із країн Сходу, змішані бойові мистецтва не несуть в собі духовного або релігійного навантаження, віддаючи перевагу спортивно-прикладному аспекту.

У Тернопільській області федерація змішаних єдиноборств існує з грудня 2016 року. Відтоді у нашому місті було проведено чемпіонат області та чемпіонат України серед молоді з ММА. На останньому «золото» завоював вихованець федерації, 21-річний тернополянин Павло Малютик.

За 7 місяців свого існування 3 тренери федерації отримали визнання. Так, один з них, Владислав Назарук, отримав звання судді національної категорії. Він – головний тренер в федерації. Владислав – чинний чемпіон Європи серед професіоналів з ММА.

 «Усі діти та молодь, котрі хочуть стати чемпіонами, зі змішаних єдиноборств ММА, можуть робити це у Тернопільській обласній федерації безкоштовно. Ми таким чином хочемо і збільшити кількість хлопців і дівчат, які ведуть здоровий спосіб життя, і виховати майбутніх «зірок» федерації», – пояснює очільник обласної федерації змішаних єдиноборств ММА Богдан Юлик.

Записатися на безкоштовні заняття зі змішаних єдиноборств у Тернополі можна у спортивному клубі Life style (вулиця Чумацька 1 в ТЦ «Хоум експрес») та у спортивному клубі «Фаєр» (приміщення ЗОШ №21).