Головна Новини У Тернополі літня пані “розсікає” БАМом на Жигулях

У Тернополі літня пані “розсікає” БАМом на Жигулях

Про це пишуть у групі Тернопільські плітки

“Є ще похер в похерницях!”

Водії у вайбер групах повідомляють про невловиму бабусю, яка розсікає БАМом на жигулях, а тепер от на Канаді – без прав, автоцивілки та страху по ходу. Не зрозуміло чи вже в курсі офіційно Патрульна поліція Тернопільської області, але майте на увазі

Олександр в автогрупі “КОРКИ Тернопіль” розповідає більше:
“Доброго дня, в районі баму їздить літня жінка без водійського посвідчення, без автоцивілки, без бокових дзеркал на автомобілі ВАЗ 2103. Здійснила наїзд на мій ТЗ. Будьте дуже обережні, бо бабця вважає що 72 роки дозволяють творити анархію на дорозі. Зустрінете – об‘їжджайте або дзвоніть на лінію 102 впевнено”

Еххх, навіть не уявляю, що сам зможу утнути в такому віці, але, здається, навіть трохи заздрю:)))”

У коментарях дописувачі зазначають, що бабуся – лікар-стоматолог, насправді має влдійській права, і що  “Ваз 2103 не комплектувався правим дзеркалом з заводу, ну там правда по роках якось було”.  Але також визнають, що старенька любить драйв на дорогах: “Бачив на вул.Чалдаєва як вїхала в припарковане авто,власник намагався зупенити камікадзе бабусю, але вона поїхала собі дальше,через 2 хв повернулась з підмогою!

“Ооо, зовсім недавно ця бабка гепнула штрулів на чалдаєва. Я ще ржав як мєнт оглядав і фоткав її бричку, яка з всіх сторін помнєцкана”