Головна Новини У Тернополі кішка врятувала життя дитини

У Тернополі кішка врятувала життя дитини

Завдяки наполегливості домашньої тварини 10-річна тернополянка залишалася жива. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі розповіла мама дівчинки, пише “0352 “.

За словами мами школярки, в її дитини алергія на вологу погоду. Тому, в дощ і сніг дівчинка не йде до школи, а перечікує негоду вдома. Жінка розповіла, що за 10 років боротьби з хворобою вони вже звикли до такого, тому не опускають руки.

Несподівано вночі тернополянка проснулася від того, що домашня улюблениця Байка почала її активно дряпати та кусати, щоб жінка проснулася. Прокинувшись мама побачила як її дочка задихається уві сні і якби не реакція кішки, все могло б закінчитися летально. Якби жінка вчасно не прокинулася, вона б не встигла зреагувати та врятувати дівчинку.

Нагадаємо, неймовірна історія порятунку трапилася в тернопільському сквері. Собака врятував від неминучої смерті свою господарку.Так, дерево в парку мало не розчавило місцеву жительку.

За словами очевидців, жінка часто прогулювалася зі своїм улюбленцем парком. Собака постійно носив в зубах пластмасову кістку. В той фатальний день пенсіонерка як завжди йшла сквером, тварина мирно несла свою улюблену іграшку.

Коли раптом собака почала гавкати та тягнути повідець назад, жінка не розуміла, що відбувається. Домашній улюбленець раптово потягнув повідець назад і його господарка відступила на декілька кроків.

Саме в цей  момент на місце, де за декілька секунд до цього стояла пенсіонерка, впала горобина. Дерево було старе, зламалося у стовбурі та впало на доріжку парку. Жінка від несподіванки стала як вкопана і випустила з рук повідець. А пес після того як врятував свою господарку, радісно замахав хвостом та побіг до дерева, знайшов свою пластмасову кістку і повернувся до жінки. Перехожих здивувала мудрість тварини.