Головна Новини У Тернополі крадуть прибуток комунальних атракціонів

У Тернополі крадуть прибуток комунальних атракціонів

Депутат Тернопільської міської ради Назар Зелінка дослідив, чому комунальні атракціони, якими опікується КП «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя», в такому жалюгідному стані? Виявляється, через те, що їх прибуток розкрадають!
– Вирішив піти з дітьми на «Колесо огляду» (парк Національного Відродження – авт.). Купив квитки. При вході адміністратор забрав їх, не відірвавши контрольний талон. Думаю, при виході віддасть погашений квиток. Але з «Колеса огляду» побачив, що на всіх атракціонах адміністратори ховають непогашені квитки в щитові, – зауважив пильний Назар Зелінка.

Після виходу з атракціону ніхто нічого пану Зелінці не віддав і він вирішив сам забрати квиток. І Ви не повірите: в щитових він знайшов 21 непогашений квиток на загальну суму 242 грн, пише сайт Репортер.

– Як мінімум цю суму комунальні атракціони могли недозаробити. Питаєте, чому комунальні атракціони в такому стані? Тому що їх прибуток таким чином розкрадають! Вимагайте погашені квитки назад – це запорука розвитку атракціонів, – просить тернополян та гостей міста депутат.