Головна Новини У Тернополі з’явилось ще одне місце для духовного зцілення

У Тернополі з’явилось ще одне місце для духовного зцілення

Днями у Біблійному саду, що знаходиться на території Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка, відкрили скульптурну композицію «Вознесіння Господнє». Чин освячення скульптури провели магістранти Історичного факультету за спеціальністю «Релігієзнавство» спільно зі священнослужителями різних конфесій.

“Культура, духовність, мистецтво – це ті речі, які формують свідому особистість і доброго християнина. Дуже символічно, що така скульптура з’являється поруч з педагогічним університетом, де виховуються майбутні педагоги та вчителі, і згодом  вони передадуть свою духовність, культуру, знання дітям, – наголошує міський голова Сергій Надал. – Розвиток традиційних християнських, духовних і сімейних цінностей – це те, чого у сучасному світі надзвичайно бракує, тому ми спільно повинні працювати над їхнім відродженням”.

Міський голова висловив вдячність ректору, викладачам і студентам університету за чергову ініціативу та за усі ті добрі справи, які робляться не лише на благо університету, а й заради розвитку міста.

Нагадаємо,  унікальний Біблійний сад ТНПУ був відкритий у 2019 році в рамках відзначення 79-ої річниці від дня заснування університету. Того дня у саду висадили більше 15-ти одиниць зелених насаджень та символічний дуб із села Моринці, де народився Тарас Шевченко.

 

Відео: ІНТБ