Головна Новини У Тернополі знімають пізнавальні відео про коронавірус

У Тернополі знімають пізнавальні відео про коронавірус

Тернопільська кінокомісія започаткувала серію пізнавально-інформаційних відеороликів #stopcovid19. «Прості речі рятують життя». 4 квітня презентувала перший. Виготовлено його на замовлення тернопільських бізнесменів.

«Тому, найперше, хочу подякувати Віталію Іванову за фінансову  підтримку,  а також Степану Рубаю і Тарасу Демкурі за надані локації, акторам нашого обласного драматичного театру і режисеру Максу Мельнику, – наголошує голова Асоціації кінокомісій України Леонід Бицюра. – Цей відеоролик – ще один приклад того, як фахівці з візуального мистецтва та кінематографісти – оператори, режисери, сценаристи, актори, –  соціально-відповідальний бізнес можуть об’єднатись і долучитись до спільної протидії COVID-19».

Леонід Бицюра закликає всіх активних, талановитих і небайдужих  доєднатись до створення соціальних, пізнавально-інформаційних відеороликів #stopcovid19. Доєднатись ідеями, сценаріями, коштами, або ж просто поширенням інформації про серію та перший відеоролик із хештегами #stopcovid19 та #Простіречі .