Головна Новини У Тернополі знову відмовяляються возити учаників АТО безкоштовно

У Тернополі знову відмовяляються возити учаників АТО безкоштовно

У Тернополі незважаючи на зусилля влади впровадити безкоштовний прроїзд учаників АТО в громадському транспорті окремі водії дозволяють собі відмовляти військовим. Черговий прецедент трапивсяя в Тернополі в пятницю 24 червня.Про це повідомляє група Від Тарнополя до Тернополя.

На зупинці М. Кривоноса у маршрутку № 12 зайшов учасник АТО, пред’явив посвідчення водію і останній відмовив йому у пільговому проїзді: ” у мене треба платити”. Для тих хто не знає і може почати писати, що у салоні вже могло бути 3 пільговики, зазначу! Возити пенсіонерів -це чисто Тернопільська “фішка”. Учасники АТО відносяться до пільгових категорій, які не мамають обмежень у кількості!
Чоловік нагадав це водію. Проте, останній почав хамити і відправляти “жалітися до міської ради”! Це людський фактор, водії бувають різні! Проте, здивувала поведінка пасажирів! Замість того щоб підтримати учасника АТ.

О вони почали просто на нього “витріщатися” і розглядати, бо той, не дивлячись на слова водія, скористався своїм законним правом на пільговий проїзд.Я вже мовчу про 19-ті маршрутки, де водії з камерами і фіксують посвідчення “не більше трьох”. Більшість з них в пусту на кожній зупинці нажимають на відеофіксатор або ж фотографують якісь свої, “ліві”, які лежать на панелі. У салоні може бути один пільговик, проте, всім іншим відмовлять бо вже наче б то є три! І всім байдуже. Давайте пам’ятати, що зміни починають з кожного з нас, а прислів’я “моя хата скраю” означає не байдужість а “…першим ворога стрічаю!” Особисто я роблю постійно зауваження водіям, і так, офіційні скарги теж пишу і написала цього разу” – повідомила тернополянка.