Головна Новини У Тернополі змінили рух тролейбусів

У Тернополі змінили рух тролейбусів

Зверніть увагу: змінено рух тролейбусів! У зв’язку із ремонтними роботами дорожнього покриття на проспекті Злуки (від зупинки громадського транспорту «Універсам» до зупинки «Текстильник») у суботу 10 червня та неділю 11 червня буде змінено рух тролейбусів.

Зокрема, в суботу, 10 червня, з 9.00 год ранку тролейбусний маршрут №8 курсуватиме від зупинки «Газопровід» до зупинки «Ринок».

Тролейбус №9 та №10 буде знято з лінії, а тролейбус №11 курсуватиме за маршрутом: вулиця Тарнавського — поворот наліво на проспект Злуки — 15 Квітня — С. Бандери — Руська. Далі — за маршрутом.

У неділю, 11 червня, у зв’язку із ремонтом дорожнього покриття на проспекті Злуки, а також із припиненням подачі електроенергії на ГПП 110/10 «Ватра» тролейбус №8 курсувати не буде.

Також на лінію не випускатимуться тролейбуси №9 та №10. Тролейбус №11 курсуватиме за маршрутом: вулиця Тарнавського — поворот наліво на проспект Злуки — 15 Квітня — С. Бандери — Руська. Далі — за маршрутом.

У понеділок, 12 червня, розклад руху тролейбусів наступний: з 9.00 год ранку тролейбусний маршрут №8 курсуватиме від зупинки «Газопровід» до зупинки «Ринок». Тролейбуси №9 та №10 буде знято з лінії, а тролейбус №11 курсуватиме за маршрутом: вулиця Тарнавського — поворот наліво на проспект Злуки — 15 Квітня — С. Бандери — Руська. Далі — за маршрутом. КП «Тернопільелектротранс» просить вибачення за тимчасові незручності.