Головна Новини У Тернополі зловмисник увірвався до чужої оселі та поранив ножем чоловіка

У Тернополі зловмисник увірвався до чужої оселі та поранив ножем чоловіка

Зловмисник з ножем накинувся на неповнолітнього, вимагаючи повернути борг. За підлітка заступився знайомий – він отримав проникаюче ножове поранення в ногу.

До співробітників Тернопільського районного управління поліції звернулася 19-річна тернополянка й повідомила, про те, що на її 16-річного брата з ножем накинувся 31-річний тернополянин. Як з’ясувалося, заявниця з матір’ю  та братом орендують кімнату в одному з будинків по вулиці Морозенка в обласному центрі. Спільну територію родина ділить зі ще одним квартирантом.

18 листопада близько восьмої години вечора до помешкання увірвався 31-річний знайомий родини. З ножем він одразу кинувся до 16-річного підлітка, вимагаючи повернути борг. Матір та вагітна сестра побоялися стати на захист неповнолітнього. Вступився за хлопця 28-річний кватирант. У результаті чоловік отримав проникаюче ножове поранення у ногу, а також з його кімнати зловмисник викрав понад три тисячі гривень.

Нападника поліцейські затримали в порядку статті 208 КПК. Розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України. До слова, зловмисник уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності. За скоєне йому загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.