Головна Новини У Тернополі затримали п’яного водія який позбавлений прав

У Тернополі затримали п’яного водія який позбавлений прав

Сьогодні близько 1-ї години ночі на спецлінію 102 надійшло повідомлення від громадян, що на вулиці Леся Курбаса знаходиться автомобіль Dodge, водій якого перебуває на вулиці в період дії комендантської години та має ознаки алкогольного сп’яніння.

Патрульні прибули за вказаною адресою та, поспілкувавшись із водієм, виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Інспектори запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу чи в найближчому медичному закладі, на що останній погодився.Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 0.74 проміле алкоголю в крові водія, що перевищує допустиму норму. Інспектори перевірили інформацію про громадянина згідно з базами даних та встановили, що водій вже не вперше протягом року сідає за кермо напідпитку.

Окрім того, його вже позбавлено права керувати транспортним засобом за рішенням суду. Патрульні склали на чоловіка протокол за ч. 2 ст. 130 (Вдруге протягом року, керування транспортним засобом в стані сп’яніння), винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена такого права) КУпАП та направили автомобіль на арештмайданчик.