Головна Новини У Тернополі жінки напоїли та пограбували невинного чоловіка

У Тернополі жінки напоїли та пограбували невинного чоловіка

Нове знайомство вартувало краянину 9 000 гривень. З заявою про крадіжку до працівників Тернопільського відділу поліції звернувся житель села Козлів Козівського району. Чоловік повідомив, що став жертвою зловмисниць.

Як встановили правоохоронці, житель області приїхав до Тернополя, аби допомогти своєму брату по господарству. По закінченню роботи чоловік вирушив до крамниці, по алкоголь. На території залізничного вокзалу познайомився з двома жінками.

Знайомство вирішили відсвяткувати, та зняли кімнату, де і продовжили випивати по чарці. Випивши зайвого козівчачин, заснув, а прокинувшись, виявив відсутність майна та нових знайомих. Як наслідок, зловмисниці поцупили золоті вироби та готівку. Потерпілий оцінив завдані збитки на загальну суму 9000 гривень. За допомогою до правоохоронців потерпілий звернувся вже згодом.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 185 ККУ.

Правоохоронці нагадують гостям та мешканцям краю, не довіряти невідомим. Зловмисники задовго до злочину продумують всі свої дії, аби майстерно ошукати довірливих людей. Тому чаркування у колі нових знайомих може закінчитися втратою коштів та майна.

Якщо ж ви потерпіли від рук зловмисників, не зволікайте одразу телефонуйте на лінію «102».