Головна Новини У Тернополі жінка побила подругу фалоімітатором

У Тернополі жінка побила подругу фалоімітатором

У Тернополі в одному з салонів краси жінка нанесла тілесні ушкодження подрузі 20-сантиметровими фалоімітаторами, бо та налаштувала проти неї чоловіка та дітей. Про це йдеться у рішенні Апеляційного суду Тернопільської області.

12 травня 2021 року в салоні краси «Міра краси» жінка нанесла легкі тілесні ушкодження власниці салону, яка за сумісництвом виявилась її давньою подругою лікарем багато років, якій вона довіряла свої таємниці. Вона закидала її фалоімітаторами чоловічого статевого члена. Зі слів потерпілої, секс-іграшки вдарили її у груди, плече та по правій гомілці. Після того розлючена колишня подруга кинула порожню коробку в голову і пішла.

Жінка зазначила, що такі дії виникли на підґрунті неприязні до подруги, адже та мала стосунки з її чоловіком, а після розлучення, почала налаштовувати проти неї дітей. Таким чином зловмисниця вирішила помститися.

Зі слів обвинуваченої, після обіду 12 травня 2021 року вона прийшла разом з чоловіком в салон краси, пройшлася по всіх кабінетах та викликала всіх працівників в коридор. В приміщенні салону були присутні в першому кабінеті косметолог і клієнтка, в другому – масажист і клієнтка, в манікюрному кабінеті була майстер, і в косметолога (потерпілої – ред.) в кабінеті лежав хлопець на кушетці, також в приміщенні була адміністратор.

Тоді власниця салону вийшла і почала жінку запрошувати у свій кабінет, щоб поговорити, але в неї був сильно емоційний стан, і вона вирішила вручити при всіх присутніх «подрузі» фалоімітатори, котрі вона принесла в коробці і яких було близько п`яти штук.Фалоімітатори витягувала з коробки і кидала в стіну та на підлогу. Потерпіла стояла за дверима та почала кликати в інший кабінет, щоб поговорити.

Жінка каже, що можливо, один відбився і попав у неї, однак там більше був словесний конфлікт, цілі наносити тілесних ушкоджень у неї не було. Фалоімітатори не потрапляли у груди, плечі та ділянку гомілки. Потім вони знов сварились хвилини 2-3 і, зрештою, вона кинула пусту коробку в сторону потерпілої та разом з чоловіком пішли із салону.

Наголосила, що кинута нею коробка була пустою і не могла нанести тілесні ушкодження.

З показань потерпілої встановлено, що неадекватна жінка була її клієнткою близько 10 років, причина неприязних відносин їй невідома. ЇЇ чоловік також був знайомий, який приділяв їй знаки уваги, дарував подарунки, однак, вона з ним не перебувала в жодних відносинах. В день інциденту вона працювала у своєму кабінеті в салоні краси «Міра Краси» із своїм пацієнтом. Почула крики, до неї постукала адміністратор і попросила вийти в коридор. Вона вийшла і побачила жінку з чоловіком, який стояв і знімав на відео. Розбійниця почала кричати нецензурною лайкою, бігати по салону, вриватися у кабінети. З собою мала паперову коробку фіолетового кольору, замотану чорною стрічкою, яку поставила на диван у холі. Після чого вона почала з коробки витягувати фалоімітатори та кидати в неї, їх було приблизно дев’ять штук, також вона їх підіймала з підлоги та знову кидала.

Власниця сховалася за двері свого кабінету в коридорі та почала захищатися руками, бо удари були сильні, вона просила припинити конфлікт, однак жінка не реагувала. Тоді власниця салону, щоб адміністратор викликала поліцію. Жінка з чоловіком почули, що приїде поліція та почали втікати із салону. Фалоімітатори вона залишила в приміщенні. Весь конфлікт тривав близько 10 хвилин. Поліція не приїхала, оскільки жінка втікла і адміністратор скасувала виклик.

З приводу тілесних ушкоджень на наступний день звернулася в КНП «Тернопільську міську комунальну лікарню швидкої допомоги». При судово-медичній експертизі виявлені тілесні ушкодження. Тиждень вона проходила лікування амбулаторно. Пила знеболювальні таблетки та змащувала синці маззю. В цей день відеозапис в салоні не проводився, систему відеозапису встановили після вказаного конфлікту. Працівники поліції в салон приходили в грудні, після подачі заяві про вчинення кримінального правопорушення. В день події не зверталася в поліцію, через пережитий стрес та через записаних до неї на прийом клієнтів. Також повідомила, що вона не наносила метальниці у відповідь тілесних ушкоджень, захищалася, оскільки їй було соромно перед працівниками та клієнтами салону краси. Щодо міри покарання призначеного покарання, то покладається на думку суду.

У суді своєї провини вона не визнала, проте суддя, врахувавши усі докази, визнав її винною. Зокрема: покази свідків, судово-медична експертиза, проведенням слідчого експерименту, переглядом відеозапису.

Тепер вона мусить виплатити моральну шкоду потерпілій в сумі п’ять тисяч гривень та сплатити штраф у розмірі 850 гривень, та стягнути із обвинуваченої на користь власниці салону моральну шкоду в розмірі 5000 грн.
Джерело: https://konkurent.ua/