Головна Новини У Тернополі дуже жорстоко розправились із безпритульним собакою

У Тернополі дуже жорстоко розправились із безпритульним собакою

Тернопільські соцмережі знову обговорюють жорстоке поводження із безпритульними тваринами. Напередодні повідомляли, що у собаку з дробовика стріляв чоловік. Цього разу тернополянка, прогулюючись із власним собакою, знайшла ще одного мертвого собаку, причому неподалік дитячого садочку №31, де завжди багато дітей. За всіма ознаками собаку теж застрелили із дробовика. Проте, його смерть не була миттєвою. Бідолашний, пробіг чималий шлях, залишивши сліди крові і на сніговій гірці, де катається на санчатах місцева дітвора, і неподалік садочку. Забіг у тиху місцину, сховався від людей і помер, про це повідомила у ФБ тернополянка Людмила.

“На фото друга розстріляна собака – молодий пес, котрого у неділю зранку 11.02.2018 одразу за дитячим садком №31 на пр. Злуки 15а знайшла дівчина, вигулюючи свою собаку, згодом написала заяву до поліції. За кількістю і типом ран виглядає, що стріляли з мисливської зброї, так званого, дробовика.
За слідами крові, що вели до тіла загиблого собаки припускаємо, що у нього стріляли під вікнами будинку неподалік Тарнавського 1 зі сторони дороги, що означає, що географічно обидві застрелені собаки були вбиті у різних місцях. Імовірніше за все, цю собаку знайдену другою було вбито раніше. Будучи доволі міцним, бідолашний собака пробіг величезну відстань залишаючи після себе чіткий слід крові по всій дитячій гірці вниз до вулиць Спортивна – Злуки та аж до місця за дитячим садком, де від отриманих ран, сховавшись від людей, притулився до огорожі і помирав невідомий проміжок часу… Наступного дня, наслідки цієї жорстокості спостерігали діти, що тут поряд катались на санчатах.
Просимо поширити та звертатись до поліції свідків події, адже все це відбувалось біля дороги та під вікнами людей у суботній вечір!
” – написала дівчина