Головна Новини У Тернополі готують провокації депутат чи його опоненти

У Тернополі готують провокації депутат чи його опоненти

24 квітня у Тернополі обіцяють пікет сесії Тернопільської міської ради в зв’язку із відкликанням нещодавно виключеного з лав ВО Свобода Івана Сороколіта.

Наче б то обурені виборці хочуть, щоб Іван Сороколіт залишився депутатом, хоча діючий виборчий закон передбачає відкликання депутата тоді, коли він втратить партійну приналежність до тої політичної сили яка його привела до мандата.

Коли приймався діючий Закон про вибори, законотворець таким чином намагався прив’язати блудних депутатів до тих політичних сил які вони представляють.

А тернопільські активісти зайняли незрозумілу позицію, як щодо Батьківщинівців, які зрадили політбюро партії, то вони мають бути відкликані, і їхнє вигнання з партії не викликало ні в кого ніяких сумнівів, а як щодо свободівців, зокрема і Сороколіта, то вони автоматично перейшли в ранг мучеників. Закон, на щастя, прописаний так, що будь хто, хто прушує правила автоматично отримує одинакові наслідки не залежно від політичної приналежності.

Сам, Іван Сороколіт заявляє без жодних підтверджених фактів про те, що щодо нього і його колег вигнанців можливі провокації, і навіть у Фейсбуці звернувся до поліції і СБУ, щоб “забезпечити безпеку як роботу міської ради вцілому й проведення сесії, так і нашої безпеки зокрема”.

Після заяви депутата постає логічне питання підтримати обранця прийдуть справжні виборці чи таким чином ним самим готується провокація.