Головна Новини У Тернополі господар випив зайвого і заснув, тим часом гість його обікрав

У Тернополі господар випив зайвого і заснув, тим часом гість його обікрав

Таємне викрадення чужого майна інкримінують працівники Тернопільського відділу поліції жителю обласного центру 1976 року народження. Після спільного застілля тернополянин обікрав помешкання господаря, завдавши матеріальних збитків на загальну суму майже 42 000 гривень.
Як розповів потерпілий, подія трапилася в ніч з 28 на 29 січня. Того вечора чоловік зустрів свого давнього приятеля з його знайомим. Зустріч вирішили відсвяткувати за місцем проживання заявника. Під час спільного застілля господар перебрав зайвого та заснув, цим і скористався 43-річний гість. Він обнишпорив кімнати та знайшов сховок з якого викрав 1000 канадських долів. Окрім того зловмисник присвоїв телевізор та ноутбук марки «Acer». Прокинувшись потерпілий виявив відсутність цінностей та гостей.
Жителю обласного у скоєному зізнався. Комп’ютерну техніку він реалізував в ломбард. До слова тернополянин вперше попадає в поле зору правоохоронців.
Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція якої передбачає штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.