Головна Новини У Тернополі господарі відмовилися лікувати травмованого кота, залишивши його волонтерам

У Тернополі господарі відмовилися лікувати травмованого кота, залишивши його волонтерам

“Сьогодні зі мною трапилась ось така історія. Вранці я йшла з дитиною у магазин і на узбіччі побачила травмованого котика. У тварини з носика текла кров, він був зовсім без сил, навіть не міг піднятись. Ми з приятелькою завезли його у ветклініку. Лікар діагностував вивих суглобів, розрив звязок, а також перелом щелепи. Зробивши ренген, ми тимчасово віддали мамі приятельки котика додому. Лікар сказав, що наразі операції робити не може, тварина не витримає наркозу. Щоб не втрачати часу, ми подалися на пошуки господаря. Випадково, розклеюючи оголошення, ми таки знайшли їх. Та, як виявилося, хвора тварина їм не потрібна, лікувати вони її не хочуть, і, взагалі, були б не проти, аби її приспали. Пишу Вам це, а з очей котяться сльози. Не можу осуджувати,на це є Господь, але, як кажуть ,,ми відповідальні за тих, кого приручили”… У кожного своя совість… – пише у своєму ФБ Марічка Городецька

Наразі котику призначена операція, нехай видужає, а ми знайдемо йому таких господарів, які ніколи більше його не зрадять”

Волонтери не відмовилися від тваринки, сьогодні зранку кота везуть до Львова. “Зранку ідемо до Львова з котиком, у якого вивих лапи, травмована морда, стан внутрішніх органів поки невідомих, кіт постійно плаче. Коротко історія наступна: знайшли люди травмованого котика, а потім знайшли його господарів, котрі сказали, що лікуванням кота займатись не будуть і не проти, щоб його усипили. Нам дуже потрібна ваша допомога: дорога до Львову, лікування та стаціонар коштують досить дорого. Тому будемо щиро вдячні за допомогу. Наші реквізити 5168 7427 1465 0599 – Ляпандра К. І. Також тепер є можливість переказати кошти з картки на картку через наш сайт https://www.virnidruzi.com.ua, натиснувши кнопку “ДОПОМОГТИ”. Для закордонних переказів Liapandra Alla та paypal.me/JuliaJulie тел. 068 445 24 46″, – просять координатори проекту “Вірні друзі”