Головна Новини У Тернополі відправили на штрафмайданчик автомобілі власники яких не сплачували штрафів

У Тернополі відправили на штрафмайданчик автомобілі власники яких не сплачували штрафів

Вчора, близько 23-ї години, на вулиці Руській, за порушення правил дорожнього руху інспектори зупинили автомобіль Geely.

Під час з’ясування всіх обставин правопорушення та перевірки інформації про водія й транспортний засіб згідно з базами даних, патрульні з’ясували, що автомобіль розшукується державною виконавчою службою. Інспектори склали на водія адміністративні матеріали, направили автомобіль на арештмайданчик та викликали на місце працівників державної виконавчої служби для подальшого з’ясування всіх обставин.

Інший випадок стався сьогодні вночі, близько 1-ї години, патрулюючи на вулиці С. Будного, інспектори помітили автомобіль Chevrolet, водій якого порушив ПДР України.

Поліцейські зупинили автівку та під час перевірки інформації про водія й транспортний засіб згідно з базами даних, встановили, що автомобіль також розшукується державною виконавчою службою, бо власник не сплатив штрафи за порушення ПДР України. Патрульні викликали на місце працівників ДВС України, а транспортний засіб доставили на арештмайданчик.