Головна Новини У Тернополі відвідувач зґвалтував касирку і пограбував заклад

У Тернополі відвідувач зґвалтував касирку і пограбував заклад

Днями інформація про те, що у місті сталося жорстоке зґвалтування, “підірвала” соцмережі.  Правоохоронці не повідомляли жодної інформації окрім того, що стався факт на вулиці Кривоноса (мікрорайон Дружба). Та Новій Тернопільській з власних джерел вдалося з’ясувати деякі деталі страшної події.

Це трапилося вдосвіта 25 вересня. 19-річна дівчина вийшла на заміну касира у ігровому закладі “Національна лотерея”. Кажуть, що відвідувач, невідомий чоловік, затягнув дівчину у вбиральню сильно побив та згвалтував. На дівчині, кажуть очевидці, живого місця не було, все обличчя було вкрите синцями та гематомами. Після цього нелюд викрав із каси 7 тисяч гривень втік. Бідолашна дівчина так і сиділа у шоковому стані, поки не прийшла адміністратор закладу, яка й викликала поліцію і швидку.

Кажуть, що гвалтівник і сам був працівником ігрового закладу, працював чи то охоронцем, чи адміністратором. Але нелегально, тому й назвали його відвідувачем. Якби там не було скоро на всі питання дадуть відповіді правоохоронці.