Головна Новини У Тернополі відбулася головна мистецька подія року

У Тернополі відбулася головна мистецька подія року

У Тернополі в Garden Hall відбулася головна мистецька подія року «Прайм Тайм Тернопіль – Чорним по білому», на яку завітало чимало відомих виконавців. Зокрема, бачили тут Тоню Матвієнко, Піккардійську Терцію, наших земляків з Тернопільщини Володимира Трача, Олега Собчука, Ірину Борисенко, Івана Леньо. У програмі були не лише прем’єри кліпів наших тернополян, виступи відомих співаків та музикантів, а й представлення нових колекцій одягу, виставки картин, танці та дивовижне шоу для усіх гостей та учасників свята. Крім того, під час заходу відбулося нагородження кращих тернополян відзнакою «Гордість Тернопілля».

«Прайм Тайм Тернопіль свідчить про те, що наше місто стає місцем, де народжуються нові зірки, де молодь має можливість проявити свої таланти, де на одній сцені, в одному залі зустрічаються знаменитості та початківці. Дуже важливо, щоб такі заходи «жили», щоб їх розвивали та підтримували. Саме тому Тернопільська обласна державна адміністрація ніколи не буде осторонь таких ініціатив і завжди із задоволенням готова їх підтримувати», – сказав голова ОДА Степан Барна у своєму відеозверненні-привітанні присутніх на святі.

У тому, що саме такі події, конкурси та фестивалі дають старт молодим виконавцям, танцівникам, музикантам, співакам, переконаний також відомий тернопільський співак, лідер гурту «Нічлава» й один із організаторів та ініціаторів проведення Прайм Тайм Тернопіль Андрій Підлужний. Саме він зібрав на одній локації у Garden Hall відомих виконавців та музикантів: Тоню Матвієнко, Піккардійську Терцію, наших земляків з Тернопільщини Володимира Трача, Олега Собчука, Ірину Борисенко, Івана Леньо тощо.