Головна Новини У Тернополі відбудеться ІІ Відкритий конкурс вокалістів та хорових колективів

У Тернополі відбудеться ІІ Відкритий конкурс вокалістів та хорових колективів

Із ініціативи Благодійного фонду «Соломія» та Тернопільського музичного коледжу ім.  Соломії Крушельницької 10-12 березня 2020 року у Тернополі відбудеться другий етап ІІ Відкритого конкурсу вокалістів та хорових колективів імені Соломії Крушельницької.

До участі в конкурсі запрошуються солісти-вокалісти віком 19-34 роки, мішані студентські академічні хорові колективи закладів фахової передвищої освіти.

Підготовку та проведення Конкурсу здійснює Благодійний фонд «Соломія» і Тернопільський музичний коледж ім. Соломії Крушельницької.

Для участі в конкурсі учасники подають Анкету-заявку з додатками в електронному вигляді на адресу fondsolomiya@gmail.com  до 1 березня 2020 року.

Детальна інформація про умови участі в конкурсі на сайті www.tmc.te.ua , офіційній сторінці конкурсу у соцмережі Фейсбук https://www.facebook.com/krushelnytska/ або за телефоном (+38)0991883963.

Завантажити файл ПОЛОЖЕННЯ_АНКЕТА

Завантажати ОБОВЯЗКОВИЙ ТВІР ДЛЯ ХОРІВ_ШЕВЧЕНКОВА ХАТА

ІІ Відкритий конкурс вокалістів та хорових колективів імені Соломії Крушельницької  проходить з ініціативи Благодійного фонду «Соломія» у партнерстві з Тернопільським музичним коледжем ім.  Соломії Крушельницької (предметно-циклові комісії «Спів» та «Хорове диригування»), за підтримки Тернопільської обласної ради, Тернопільської обласної державної адміністрації, Тернопільської міської ради, управління культури Тернопільської облдержадміністрації, Тернопільського обласного методичного центру народної творчості, Всеукраїнської музичної спілки, Всеукраїнського хорового товариства ім.  М.  Леонтовича, Тернопільської обласної філармонії, Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру імені Т. Г. Шевченка.

Метою конкурсу є: вшанування всесвітньовідомої української співачки, уродженки Тернопільщини Соломії Крушельницької; відродження і пропаганда кращих зразків української пісенної творчості; виявлення нових, яскравих творчих особистостей і популяризація їхньої діяльності; поширення досягнень українського та світового вокального й хорового мистецтва; залучення до хорового  виконавства талановитої,  обдарованої молоді; зростання виконавської майстерності хорових колективів; сприяння відродженню української  національної  хорової  традиції; пропаганда, підтримка та розвиток вокально-хорового мистецтва; вдосконалення виконавської майстерності хорових колективів, вокальних ансамблів; встановлення нових дружніх контактів між учасниками конкурсу та можливість обміну досвідом роботи для викладачів, керівників, колективів; збереження традицій української пісенної творчості.