Головна Новини У Тернополі відбудеться «революційний» концерт

У Тернополі відбудеться «революційний» концерт

Не менше 10 тисяч людей очікують 13 серпня на Театральному майдані Тернополя. Цього вечора в центрі міста відбудеться незвичний концерт: зі сцени прославлятимуть Бога п’ятеро учасників американського християнського гурту «Kutless». Організатори заходу зазначають, що такого в Тернополі ще не було.

«Такого концерту в Тернополі ще не було, – каже Роман Файніцький, голова тернопільської молодіжної організації «Кайрос». – Для нашого міста це подарунок зі сторони гурту. Ми віримо, що він дасть правильний імпульс нашій молоді. Учасники гурту покажуть, що рок-музика не обов’язково має нести з собою алкоголь, наркотики і розпусту, і що після концерту екскаватором не треба згрібати пляшки і недопалки, а що все може бути гарно, цивілізовано, нести позитивні цінності та принципи. Це щось революційне, те, що ми ще не бачили, це свято для нашого міста.».

Концерт християнського рок-гурту у Тернополі відбудеться в рамках їхнього туру 11-ма містами України. Організовують його представники молодіжного християнського руху «Pulse», започаткованого в США, і який пропагує здоровий спосіб життя, християнські цінності. «Kutless» вже виступили з концертами у Києві, Одесі, Запоріжжі, Кривому Розі, Херсоні, Мелітополі, а 13 серпня завітають до Тернополя.

«Концерт розпочнеться о 18.30 і триватиме до 22.00, – розповів Валерій Каспров, координатор руху «Pulse» в Західній Україні. – Виступ «Kutless» триватиме з 20.30 до 21.30. А перед ними гратимуть ще дві команди: «4uBand» з Мелітополя та «Айфаунд» з Києва. Вхід на концерт безкоштовний. Після завершення виступу серед публіки відбудеться розіграш призів. Щоб взяти у ньому участь необхідно зареєструватися на сайті «Pulse» і на електронну скриньку прийде форма квитка, яка і дасть право брати участь у розіграші. На концерті також буде окрема фан-зона, огороджена турнікетом, для якої є окремі квитки. Організатори роздають їх безкоштовно молодим людям, які чимось допомагають в організації концерту, проявляють активність та пересічним тернополянам, які виявили зацікавленість цим заходом. Отримати їх можна через соцмережі у групі «KUTLESS l Тернополь l 13 CЕРПНЯ», написавши організаторам концерту в Тернополі.».