Головна Новини У Тернополі вшанували пам’ять працівника СБУ Руслана Муляра

У Тернополі вшанували пам’ять працівника СБУ Руслана Муляра

У Тернополі на Микулинецькому кладовищі відбулась поминальна панахида за загиблим бійцем тернопільського спецпідрозділу ЦСО “Альфа”, полковником Русланом Муляром. Сьогодні минуло три роки з дня його загибелі. Про це повідомив речник СБУ у Тернопільській області Петро Королюк, повідомляє Суспільне

Щоб вшанувати пам’ять Руслана Муляра, до могили бійця прийшли його рідні, друзі та колеги – співробітники обласного Управління СБУ, в лавах якого Руслан Муляр прослужив понад 17 років.

Нагадаємо, полковник Муляр загинув 26 травня 2018 року під час виконання бойового завдання поблизу окупованого села Жолобок на Луганщині. Він потрапив під обстріл. Тоді загинули двоє співробітників ЦСО СБУ Альфа – полковник Руслан Муляр і прапорщик Юрій Журавльов.

За доблесть і самовідданість виявлені при виконанні службового обов’язку Указом Президента України від другого червня 2018 року Руслан Муляр нагороджений орденом За мужність ІІІ ступеня (посмертно).

27 травня 2019-го року в Тернопільській школі №20 відкрили меморіальну дошку пам’яті тернополянина Руслана Муляра. У школі з 1982 по 1992 роки навчався Муляр.

Також у Тернополі з 2019 року відбувається турнір з міні-футболу пам’яті Руслана Муляра.