Головна Новини У Тернополі втретє відбудеться показ, який не може залишити байдужим нікого

У Тернополі втретє відбудеться показ, який не може залишити байдужим нікого

У Тернополі втретє відбудеться показ, який не може залишити байдужим нікого. Дефіле, яке доводить, що обмежені можливості чи поважний вік – не привід відмовлятися від своєї мрії. У вівторок, 22 грудня о 16:00, в онлайн форматі відбудеться ІІІ Inclusive fashion day.

На подіумі дефілюватиме молодь з інвалідністю в супроводі  учасників соціальної ініціативи «Єднання поколінь».

Організатором події є ГО «Центр «Бебіко». Співорганізатори: БФ «Єднання поколінь», БФ «Подоляни» та Почесного консульства Угорщини м. Тернопіль.

Мета акції – соціалізація молоді з інвалідністю. Такі проєкти роблять їх життя більш наповненим, вільним і незалежним. Організатори хочуть, щоб кожна людина могла доторкнутися до світу моди, незалежно від того в якому вона віці та стані.

«Хочемо показати, що «інакшість» є красивою, що і особливі діти, і літні люди дуже талановиті та привабливі, хочуть і можуть гарно виглядати, – зазначають організатори показу. -Для них же самих надзвичайно важливо відчути, що цей світ наповнений розумінням та любов’ю. Ті, хто відвідав наш Inclusive fashion day минулого чи позаминулого років, пам’ятають, як тепло та щиро зал приймав наших моделей», пише vision.ternopil.ua