Головна Новини У Тернополі всі екіпажі поліції розшукували 10-річного хлопчика

У Тернополі всі екіпажі поліції розшукували 10-річного хлопчика

Вчора, близько 19-ї години, на лінію 102 звернулася стурбована жінка та повідомила, що годину тому, по вулиці Б. Лепкого, її 10-річний син, який має вади здоров’я, вийшов разом з дідусем на подвір’я, аби викинути сміття. 70-річний дідусь залишив онука на лавці біля під’їзду, а коли повернувся, то хлопчика уже не було, повідомляє патрульна поліція

Прибувши на місце події, патрульні встановили прикмети дитини та одразу розпочали пошуки. Окрім цього, орієнтування про зниклу дитину отримали всі екіпажі міста.

Інспектори перевірили прибудинкові території, дитячі майданчики, паркову зону, куди, ймовірно, міг піти хлопчик. Та, на щастя, в цей момент, на лінію 102 звернувся чоловік, який розповів, що у селі Байківці, поблизу свого будинку, на дитячому майданчику, він виявив дитину без супроводу дорослих. На запитання чоловіка хлопчик не відповідав, тож заявник вирішив викликати поліцію.

Поліцейські прибули за вказаною адресою, де на них очікував заявник разом із знайденим хлопчиком. Інспектори доправили дитину до Тернопільського відділку поліції, де на нього вже очікувала мама.

Управління патрульної поліції в Тернопільській області дякує усім громадянам, які долучилися до пошуків маленького мандрівника❗️Саме завдяки взаємодії поліції та громадян, хлопчика вдалося повернути додому цілим та неушкодженим❗️