Головна Новини У Тернополі Всеукраїнський телеканал перевіряв на скільки доброзичливі люди

У Тернополі Всеукраїнський телеканал перевіряв на скільки доброзичливі люди

Декілька днів тому на приватному підприємстві «Східний масив» у Тернополі відбулися зйомки нового проекту під назвою «Нове життя». Як розповідає виконавчий продюсер  проекту Світлана Бритвенко, зараз тривають зйомки першого сезону програми, яка є своєрідним соціальним експериментом.  Кожна програма з циклу (не більше десяти програм) знімається у іншому місті, відтак Тернопіль став одним із обраних для зйомок проекту.

  • Суть програми полягає у тому, що головний герой програми їде у незнайоме місто з метою впродовж двох днів прожити без коштів та зав’язків. При цьому, він не може ні позичити гроші, ні звернутися по допомогу до друзів чи знайомих. Відтак він шукає роботу, житло та їжу, заручившись допомогою лише чужих, до цього незнайомих людей. На меті – з’ясувати, на скільки українці людяні. – розповідає Світлана Бритвенко.

Як розповідає виконавчий продюсер програми, в кожного учасника – своя унікальна історія, але ця таємниця відкриється лише після прем’єри, яка, за попередніми даними, відбудеться навесні 2018 року. Ще одною інтригою  є ціль участі героїв у програмі, але й про це глядачі зможуть дізнатися лише згодом.

  • В Тернополі люди дуже відкриті і гостинні, у вас дуже чисте і красиве місто. Нам було легко працювати, і було дивно від того, наскільки довірливі тут люди. Буквально – готові мало що не ключі від дому віддати. Дійсно, мав місце випадок, коли нам дали ключі від кватири, мовляв,  йдіть, знімайте. Це вразило, – ділиться враженнями від зйомок у Тернополі Світлана. – Щодо ПП «Східний масив», то тут дуже сучасний колектив і прогресивний директор, завдяки чому робота була суцільним задоволенням.

Результати  роботи знімальної групи телеканалу ІСТV та що саме знімали на ПП «Східний масив» наші читачі побачать згодом.

komun.te.ua