Головна Новини У Тернополі впіймали трьох злодіїв, які обкрадали магазини

У Тернополі впіймали трьох злодіїв, які обкрадали магазини

Трьох осіб, які винесли чимало товару з торгових закладів однієї мережі, викрили оперативники карного розшуку Тернопільського відділу поліції. Встановити причетних до протиправного допомогла камера відеоспостереження.
Повідомлення про крадіжки почали надходити  до співробітників Тернопільського відділу поліції наприкінці жовтня від керуючих торговими закладами. Невідомі заходили до крамниць і непомітно, ховаючи товар під верхній одяг, проходили повз касу. Збитки сягали сотень гривень.
Вийти на слід зловмисників вдалося завдяки камерам відеоспостереження, встановлених у магазинах. Причетними до крадіжок виявилося троє осіб – усі раніше потрапляли в поле зору правоохоронців.
Один із підозрюваних – 26-річний тернополянин. Він виніс з магазину, що у центрі міста, подарунковий набір. З товару зняв наліпки зі штрихкодом, завдяки чому непоміченим пройшов через систему контролю.
Дорогі парфуми викрав ще з одного магазину, що у центрі Тернополя, раніше судимий 22-річний мешканець Бучача.
Ще одна любителька шопінгувати без грошей – 42-річна тернополянка. Досвіду у вчиненні крадіжок жінці не бракує, адже неодноразово була судима за майнові злочини. Вона винесла з магазину, що на Сонячному масиві,  чимало  парфумерії, заховавши її  під одяг.