Головна Новини У Тернополі водій авто на пішохідному збив дідуся і трирічного онука

У Тернополі водій авто на пішохідному збив дідуся і трирічного онука

ДТП

У Тернополі на вулиці Тарнавського сталася ДТП. Водій автомобіля наїхав на чоловіка і дитину. Про це повідомив речник Нацполіції Тернопільщини Сергій Крета.

За його словами, обоє пішоходів травмовані.

“Дідусь з онуком переходили дорогу. Дитині три роки. Перед пішохідним переходом їхали дві машини. Одна з них пригальмувала, щоб пропустити людей, інша – ні. Водій автомобіля “Mercedes” наїхав на пішоходів. Чоловіка і дитину госпіталізували. Як розповіли лікарі, у хлопчика струс головного мозку, численні травми і забої на різних частин тіла. У чоловіка попередньо перелом плечової кістки, струс мозку та забої на різних частинах тіла”, – каже речник Нацполіції Тернопільщини.

Сергій Крета розповів, що водія поліцейські затримали. Йому 22 роки. У кермувальника взяли кров на експертизу, щоб з’ясувати, чи був він тверезим.

“Інформацію про цю подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за 1 частиною 286 статті Кримінального кодексу. Це порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило середньої тяжкості тілесне ушкодження. За це водію можуть виписати штраф, або присудити йому виправні роботи до 2 років, або арештувати до 6 місяців, або ув’язнити до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами до 3 років”, – каже Сергій Крета.

Джерело