Головна Новини У Тернополі вкотре проведуть Чемпіонат світу

У Тернополі вкотре проведуть Чемпіонат світу

26-27 серпня 2017 року у Тернополі відбудеться Чемпіонат Світу з водно-моторного спорту у класі F500 та Чемпіонат Європи у класах F250 та F125. На тернополян та гостей міста також чекають перегони за Кубок Європи від мера Тернополя у класі S550 та фестиваль гідропланів.

Президент Національної федерації водно-моторного спорту України Віктор Шемчук, за дорученням Президента Міжнародного водно-моторного Союзу (UIM), передав очільнику міста-організатора Чемпіонату світу та Європи Тернополя Сергію Надалу прапор змагань та висловив надію, що цьогоріч святкові заходи у місті Тернополі та змагання на ставі пройдуть на традиційно високому рівні.

Міський голова каже, що Тернопіль продовжує підтримувати та розвивати спортивну інфраструктуру та цьогорічні святкові заходи передбачають велику культурну програму.

«Місто буде готуватися до проведення Чемпіонату відповідно до тих завдань, які будуть озвучені Федерацією. Спортивна інфраструктура збережена, але є ще декілька завдань, над якими ми будемо працювати, заради комфорту спортсменів, туристів та тернополян», – зазначив Сергій Надал.

27 серпня у парку та на Набережній тернопільського ставу відбудуться урочистості, а також фестивальна програма.

Реєстрація учасників на Чемпіонат Світу та Європи вже триває. Серед перших зареєстрованих – спортсмени з Австрії, Угорщини, Італії, Білорусі та Польщі. Українські спортсмени виступатимуть у класі F250 та S550 та будуть представлені командами з Дніпра, Києва і Одеси, повдіомляє прес-служба Тернопільської міської ради.