Головна Новини У Тернополі викрали готівку у одному з торгових центрів міста

У Тернополі викрали готівку у одному з торгових центрів міста

Таємне викрадення чужого майна інкримінують працівники Борщівського відділення поліції двом мешканцям Сумської області. Хлопець зі своєю знайомою викрали готівку у одному з торгових центрів міста.

До правоохоронців місцевої поліції 23 травня за допомогою звернулася продавець торгового відділу. Жінка розповіла, що декілька хвилин тому з-під прилавку у магазині, де працює невідомі викрали її гаманець з усією виручкою – близько трьох тисяч гривень та усі банківські картки.

Поліцейські оперативно виїхали на місце злочину. Камери відеоспостереження допомогли встановити двох підозрюваних у крадіжці. Правоохоронці одразу розпочали їх пошуки. Зловмисників вдалося спіймати вже на виїзді з міста.

Як з’ясувалося, 22-річний юнак та його 20-річна спільниця проживають у місті Путивль на Сумщині. На Борщівщину приїхали погостювати до родини, заодно і покриміналити. У торговому закладі злочинний дует скористався відсутністю продавця в одному з відділів. Перехилившись через стійку, спритний злодій відкрив шухляду та витяг звідти гаманець. Пара непоміченими вибігла з магазину.

З гаманця крадії витягли усі гроші, а його викинули в смітник в громадському туалеті. Саме там його і знайшли поліцейські. Витратити гроші крадії не встигли, правоохоронці вилучили майже всю викрадену готівку. У скоєному підозрювані зізналися. Відпочинок для обох завершився відкриттям кримінального провадження згідно статті 185 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.