Головна Новини У Тернополі будують будинок із басейном і футбольним полем на даху

У Тернополі будують будинок із басейном і футбольним полем на даху

Акційна ціна на квартири – вигідна пропозиція від ЖК «Щастя»!Унікальний житловий комплекс «Щастя» з використанням новітніх технологій, будує у Тернополі компанія ТОВ «Макбуд». Розташований він на вулиці Тарнавського, 7. Весь комплекс включатиме сім черг будівництва з підземними паркінгами та спортивним комплексом. Цікаво, що кватири із першої черги, які добудовують, вже розпродані. Компанія розпочала будівництво підземного паркінгу для другої черги ЖК «Щастя».

Квартири у цьому житловому комплексі користуються попитом через ряд переваг. Він розташований поруч із «Савич-парком». Забудовник використовує сучасні технології у будівництві: вентильований фасад з керамограніту, 12 сантиметрів мінеральної вати та газо-бетонних блоків дозволяє будинку зберігати тепло взимку і прохолоду влітку, забезпечує шумоізоляцію та тривалий естетичний вигляд. П’ятикамерні склопакети на вікнах дають можливість зберігати тепло у помешканні. У будинку буде підземний паркінг з системою пожежогасіння та системою відеоспостереження на 640 місць, в тому числі 100 – для електрокарів. Для економії електроенергії у споруді встановлені сонячні колектори. До кожного під’їзду є зручні доступи для мало мобільних груп, а в кожному з них – два енергогенеруючі ліфти. На даху будинку для спільного користування мешканців обладнають відкриті тераси, а ще – спортивний комплекс із сучасним басейном та футбольним полем. До інфраструктури комплексу також входитимуть: магазини, кафе, перукарні, аптеки, міні-амбулаторії та центри розвитку дитини. У дворі будуть дитячі майданчики, а навколо комплексу – велодоріжки та місця для вигулу домашніх улюбленців. Оглянути детальніше, у форматі 3D, як буде виглядати житловий комплекс та квартири в ньому, можна на цьому сайті.

Житло в ЖК «Щастя» – для тих, хто хоче мати сучасну квартиру в новому житловому комплексі побудованому надійним забудовником за європейськими стандартами. Надійність ТОВ «Макбуд» засвідчує ще той факт, що компанія успішно завершує будівництво соціального проекту «Освітянин-2008». Інвестиційне зобов’язання перед кооперативом та Технічним коледжем на завершальній стадії виконання – для освітян Технічного коледжу вже збудовано 156 квартир.

Вартість метра квадратного житла у «Щасті» становить 14 000 гривень. Але упродовж трьох днів, з 1 до 3 березня тернополяни мають можливість купити квартири за акційною ціною – 11 000 гривень за метр квадратний. Таку акцію забудовник ТОВ «Макбуд» проводить з нагоди відкриття нового сучасного центру продажу житлового комплексу «Щастя». Оновлений центр продажу ЖК «ЩАСТЯ», який розташований за на вулиці Князя Острозького, 47А, відкриє двері покупцям 1 березня 2018 року. У відділ продажу також можна зателефонувати за номером: 098 295 05 64.