Головна Новини У Тернополі аферистка знімає з дітей золоті прикраси

У Тернополі аферистка знімає з дітей золоті прикраси

shahrai-250x188В Тернополі невідома жінка обманом знімає золоті прикраси з неповнолітніх на дитячих майданчиках. Про це повідомляли тернополяни у соціальних мережах. А черговий випадок шахрайства днями зафіксували  працівники тернопільського міського відділу внутрішніх справ. 

Зі слів потерпілих, лиходійка прогулюється дворами багатоповерхівок з 3-річною дівчинкою, яку називає своєю донькою. У потенційні жертви вибирає дітей, котрі без догляду дорослих гуляють на дитячих майданчиках.

Жінка знайомиться з малечею, роздає дрібні подарунки, пригощає солодощами. Втершись в довіру, пройдисвітка пропонує дівчаткам поправити зачіску чи одяг, а сама тим часом спритно знімає золоті прикраси. Допоки діти оговтуються, аферистка швидко покидає майданчик.

Правоохоронці зафіксували вже чотири таких факти на масиві Дружба. Шахрайку розшукують. На вигляд жінці 30-35 років, зріст 160-165 см, приємної зовнішності, смуглява, з довгим чорним волоссям.

Працівники міліції звертаються до жителів обласного центру  подбати про безпеку своїх дітей. Не залишайте надовго малечу без нагляду, не одягайте на дітей дорогих прикрас, відпускаючи гуляти на вулицю.

Якщо ваші рідні стали жертвами шахрайки, просимо звернутися у найближчий відділ міліції або ж зателефонувати за номером 102.