Головна Новини У Тернополі автівка врізалася в електроопору

У Тернополі автівка врізалася в електроопору

Вранці у Тернополі на проспекті С. Бандери утворилися затори. Причина — нічна аварія, в результаті якої водій автівки збив електроопору, що заважає руху транспорту. На місці працюють патрульні та комунальники зі спецтехнікою.

 ДТП сталася декілька хвилин після опівночі. Водій автомобіля BMW не впорався з керуванням та допустив наїзд на електроопору, яка провисла над проїжджою частиною. Сам кермувальник транспортного засобу отримав травми — його каретою швидкої допомоги з місця події госпіталізували до лікарні, пишуть Тернополяни

Попередньо, водій був тверезий. Правоохоронці припускають, що автівку могло занести на дорозі через погіршення погодних умов. Поліція встановлює обставини аварії.

Тим часом комунальники ліквідовують наслідки нічної автопригоди. Поряд на газоні розкидані уламки від розтрощеного автомобіля, на електроопорі, яка повисла просто над проїжджою частиною, обірвані електричні дроти. Рух транспорту в цьому напрямку утруднений, тож тернополян, які поспішають у справах, просять обирати інший маршрут, аби не потратити у затор.