Головна Новини У соцмережах тернополяни розповідають про шахрайку яка знімає золото з дітей

У соцмережах тернополяни розповідають про шахрайку яка знімає золото з дітей

shahrai-250x188Тернополяни в соціальних мережах повідомляють про зухвалу крадіжку золотих прикрас посеред білого дня на масиві Дружба – вулиці Макаренка.

“Хочу Вам розповісти про випадок, що трапився сьогодні на Дружбі по вул. Макаренка. Мені про нього розказав 7-річний брат. Грався він з однокласницями в дворі, до них підійшла дуже приємна жіночка з дівчинкою років 3-х. Спиталася: “Чи можна з вами подружитися?” Принесла з собою якісь задрипані іграшки, хоча сама була дуже гарно вдягнута. Дуже швидко сконтактувала з дітьми. У одної із дівчатот на шиї були золотий хрестек з кулоном, а на вушках золоті сережки. Жіночка спиталася: “Де твоя мама?”. Мала сказала, що мама зайнята.Тоді жінка вирішила поправити зачіску дівчинки і дістала ножиці, хотіла відрізати кулон, але в неї не вийшло. Тоді вона його відірвала. Після того хотіла зняти сережки, але не вийшло. Незнайомка помітила, що мій брат стежить за цим всі і покликала його до себе, щоб “підтянути шорти”, після чого у малого зникли гроші і навіть цукерка. Потім запропонувала дітям прогулятись з нею, кожному подарувала по шаріку, завела за дім і сказала, щоб вони її почекали, бо її дитина хоче в туалет. Після цього вона зникла у невідомому напрямку…

Батьки, будьте особливо обережні!!! Не залишайте дітей без нагляду та не пускайте їх на двір з коштовними речами

Ознаки:
Зріст 160-165, чорняве довге волосся, приємної зовнішності, смуглява, в її дитине темне волосся,має клач з прінтом квіточок” – повідомляє тернополянка.