Головна Новини У селі під Тернополем зводять висотки, не зважаючи на протести людей

У селі під Тернополем зводять висотки, не зважаючи на протести людей

У селі Петрики, що неподалік Тернополя, в районі “Берегині” зводять багатоповерхівки. Місцеві жителі стверджують, що їх ніхто не питав, більше того куди б вони не зверталися результату немає.

Користувач Руслан Лазорко у групі “Село Петрики – проблеми та радості” опублікував пост, про те, що громада села Петрики не хотіла приєднуватися до Тернополя, бо ніби то у селі відразу виростуть висотки, а виявилося, що селище і так забудовують, пише сайт Тернополяни.

“Жителі села були проти об’єднання в міську територіальну громаду…одна з причин: “Тернопіль забудує село висотками”…але будівництво триває і без Тернополя…кран висотний….чергова висотка…район Берегині…цікаво,а районна архітектура ще існує, чи вже фХсьо? Роман Павлишин…то десь біля тебе…що мислиш про це?
ПС: якщо думаєте,що “біля Берегині” то далеко…гляньте отак недалеко кругом себе….може де величенький город є,чи стара,стара хата продається…а шо… хай сі будуют
ПСПС: те,що потім навіть шашлика на подвір’ї не вжарити,бо той дим буде “смердів” “балконним”(?)….то ніц…то буде потім…а “потім”- то як би далеко, – написав Руслан Лазорко”.

  • Lyubystok PlishkaPovshok Все добре пише пан колишній голова . В нас тут по вулиці Довбуша намічається будівництво багатоквартирного будинку . Є інформація , що 9ти по верхівка! Цікаво , що наші всі намагання перешкодити поки безуспішні . Справа «заминається». Ніхто нічого не може вдіяти. Всі вмивають руки , адвокат і той нехоче мати справи з громадою. Купили ? Залякали? Доречі , сьогодні о 7:00 завезли навіть вагончик .
  • Олег Лазорко Там вроді котеджі мають бути

Крім того, мешканці Петриків розповідають про зведення неподалік котеджного містечка.

Котеджне містечко the Best Village розміщується в селі Петрикові, недалеко біля головної дороги і поєднує в собі міську інфраструктуру: зручне транспортне сполучення, 7хв до центру міста, ринок, супермаркети, аптека, рестран в межах пішої доступності , і заміський комфорт: власна зелена територія, спокій, відпочинок на природі поруч з вашою оселею, романтичні прогулянки на свіжому повітрі в гармонії з природою і барбек‘ю власній терасі на даху .

3 поверхи, панорамні вікна, 175 метрів загалоної площі, 6 просторих кімна, велика кухня-їдальня, власний гараж, і неймовірна тераса на даху зробить ваше житло the Best