Головна Новини У Підволочиській громаді учні ліцею відкрили соціальну перукарню

У Підволочиській громаді учні ліцею відкрили соціальну перукарню

Важливою складовою формування фахових знань і навиків професійної діяльності учнів та забезпечення якості освіти в Підволочиському професійному ліцеї стало відкриття в закладі соціальної перукарні «Локон».

Її утворено на запит громадськості в рамках конкурсу « Місцеві ініціативи для розвитку громад» програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

Під керівництвом досвідчених майстрів виробничого навчання учениці, які здобувають професії перукаря і візажиста, матимуть змогу на практиці набувати перукарських умінь та досвіду, а мешканці громади, які опинились у складних життєвих обставинах, отримають безкоштовні послуги перукаря.

Серед заходів з відкриття  перукарні – демонстрація перукарського обладнання в приміщенні майстерні, проведення перукарських зачісок, а також надання перукарських послуг гостям і усім бажаючим.

У відкритті соціальної перукарні брали участь: голова Підволочиської ОТГ Віталій Дацко, керівник програми DOBRE в Україні Беррі Рід, начальник управління освіти і науки  облдержадміністрації Ольга Хома, в.о. директора ДНЗ « Підволочиський професійний ліцей» Валентина Петрушка ; голова ініціативної групи Ірина Скуратко та інші гості.