Головна Новини У Підволочиську «закарпатська мадонна» жебракувала та обкрадала перехожих

У Підволочиську «закарпатська мадонна» жебракувала та обкрадала перехожих

Днями у Підволочиському районному суді було проголошено вирок злодійці із Закарпаття. Як з’ясувалося в суді, обвинувачена – матір сімох (!) дітей – просила милостиню біля магазину в центрі містечка.

По обіді повз смагляву жебрачку пройшла молодиця та подала їй пару гривень. При цьому спритниця одразу побачила досить дорогий айфон, відтак зупинила жіночку та завела розмову. Потерпіла навіть не зауважила, як мобільний телефон миттєво перекочував до кишені злодійки.

Тим часом крадійка одразу забралася геть. Знайти її допомогло відео з камери спостереження, розташованої на вулиці. Відтак уже незабаром потерпіла опізнала жебрачку. Оскільки «Самсунг» молодиці повернули, тож вона не вимагала для злодійки суворого покарання. Більше того, погодилася укласти з обвинуваченою угоду про примирення.

Вироком Підволочиського районного суду угоду затверджено та, відповідно до її змісту, багатодітній злодійці призначено 120 годин громадських робіт. Крім того, їй доведеться компенсувати державі 2 тис. грн. судових витрат за проведені експертизи.

Олекса Чиж
Джерело: Тижневик “Номер один”