Головна Новини У приміських електричках запрацювали інспектори для запобігання випадкам безквиткового проїзду

У приміських електричках запрацювали інспектори для запобігання випадкам безквиткового проїзду

Регіональна філія «Львівська залізниця» АТ «Укрзалізниця» запроваджує комплекс заходів, скерованих на зменшення збитковості приміських пасажирських перевезень. Сьогодні, 5 квітня, на Львівській магістралі розпочався місячник підвищення доходності від пасажирських перевезень у приміському сполученні та запобігання випадкам безквиткового проїзду громадян у приміських електро- та дизель-поїздах. Із цією метою на вокзалах та станціях розпочали роботу посадкові групи працівників магістралі, що проводять посилену перевірку проїзних документів у пасажирів, які здійснюють посадку в поїзди приміського сполучення.

Особлива увага груп контролю буде зосереджена на вокзалах і станціях обласних і районних центрів, де спостерігається великий пасажиропотік. Крім того, на залізниці створено роз’їзні групи, що здійснюватимуть рейдові перевірки роботи провідників та наявності квитків у пасажирів, у тому числі пільгових проїзних документів, безпосередньо у поїздах на маршрутах слідування.

Львівська залізниця звертається до пасажирів із проханням вчасно та в повному обсязі оплачувати вартість проїзду у приміських потягах, а також просить пасажирів пільгових категорій брати у касах чи у провідників пільгові проїзні документи та сподівається на активну та принципову позицію громадян у випадках неякісної роботи працівників магістралі. Крім того, залізничники наголошують, що чесна та сумлінна оплата проїзду – це внесок пасажирів у вирішення проблеми глибокої збитковості приміських пасажирських перевезень, що впливає на якість та повноту послуг залізниці у приміському сполученні.