Головна Новини У Польщі раптово зупинилося серце молодої тернополянки

У Польщі раптово зупинилося серце молодої тернополянки

Раптово зупинилося серце молодої тернополянки, яка нещодавно переїхала до матері в Польщу у Кемпно. 23-річна жінка сама виховувала 3-річного сина. Із чоловіком вона була розлучена.

Натія Кірія – тернополянка, вона закінчила Тернопільське вище професійне училище технологій та дизайну. Саме її одногрупники повідомили редакцію сайту Тернополя 0352.ua про непоправне.

За попередньою інформацією, до смерті молодої жінки міг призвести крововилив у мозок. Натія Кірія померла вчора, 3 липня, в лікарні інтенсивної терапії в м.Познань (Польща). Одногрупники згадують Натію як неймовірно світлу і веселу дівчину, душу будь-якої компанії. Ще донедавна, кілька днів тому, частина з них спілкувалися з жінкою і ніщо не віщувало горя.

На даний момент, сім’я Натії – її мама Ярослава і 3-річний син, перебувають у складному фінансовому становищі у чужій країні. Тож друзі сім’ї просять усіх, хто має таке бажання та можливість, допомогти фінансово, щоб поховати тіло Натії на Батьківщині. Збір коштів на допомогу сім’ї організувала і місцева парафія греко-католиків в Кемпно.

“Хто бажає допомогти, будь ласка контактуйтеся до мене 739414735, або до  Ola Denysevych 578704218. Номер рахунку мами в Польщі 90 1090 1144 0000 0001 4800 9828 власник Yaroslava Kiriia”, – написав Сергій ЯковенкоДля тих, хто не може переказати кошти на польський рахунок, друзі Натії організували збір в Україні. Кошти можна переказати на карту “Монобанк” 4441 1144 4425 2744 на ім’я Журбика Андрія. Всі кошти, отримані на цю карту, чоловік переведе на рахунок мами Натії – Ярослави, та прозвітує про переказ.

На сторінці розбитої горем матері молодої жінки десятки українців залишають слова співчуття. Як зазначила у своєму дописі Марія Михайловська, діти не вмирають – вони стають янголами та дивляться на нас з небес.