Головна Новини “У наших синах я бачу тебе”, – зворушливий лист вдови військового...

“У наших синах я бачу тебе”, – зворушливий лист вдови військового з Тернопільщини

Клята війна стала страшним випробуванням для українського народу. Щодня гинуть десятки, сотні кращих синів і доньок нашого народу. Тернопільщина вже вкотре навколішки зі слізьми на очах зустрічає своїх Героїв. Нещодавно прилетіла чергова сумна звістка з фронту.

Окупант забрав життя у 30-річного Романа Друзя з Лановеччини. Воїн загинув 11 червня поблизу міста Вугледар Донецької області під час артилерійського обстрілу.

Чоловік жив у селі Борщівка. У нього залишились дружина та двоє маленьких синочків.

Молода дружина військового написала у Фейсбуці зворушливого листа коханому чоловіку, який уже відправився на Небо, де вступив до лав Небесного воїнства.

“Коханий мій чоловік,ти навіть не уявляєш як важко усвідомити те що ти не з нами, як важко повірити що тебе не має, я дякую тобі за все, за наші прожиті щасливі так мало роки, лише 2 роки я була щасливою дружиною доля нам дала лише 2роки, дякую за те що подарував мені синочків, ти лишив мені після себе синів, я в кожному з них бачу тебе, з тобою я була щаслива, я дякую за кожну хвилину проведену зі мною, за ту підтримку, за правильно підібрані слова, ти завжди знав що сказати і як підтримати, ти завжди говорив що я повинна бути сильною.

Я обіцяю я витримаю ту всю біль, ту всю тугу, я буду сильною,я буду триматися в першу чергу за наших дітей і за тебе

Я завжди тебе любила,люблю і буду любити

Ти назавжди залишишся в моїй пам’яті і серці😭😭😭😭😭😭

Я хочу щоб всі тебе запам’ятали усміхненим та щасливим ти ніколи не падав духом,ти казав ще трішки потерпи, казав я прийду з Перемогою, казав лише трішки потрібно потерпіти і ми будемо разом обіцяю, лише виженемо нечесть і всі прийдемо”, – написала Яна Друзь у Фейсбуці.