Головна Новини “У нас тут всі лежачі”, – нахабно відповіла тернополянка матері дитини-інваліда

“У нас тут всі лежачі”, – нахабно відповіла тернополянка матері дитини-інваліда

У сім’ї тернополянки  Олени Коваль щодня моляться за те, щоб їх син Володя одужав, встав на ніжки, усміхнувся і мав звичайне щасливе дитинство. На разі чудо не здійснюється. Володя дуже хворий. У трирічному віці дитина не може ходити. Окрім того є ще безліч захворювань. Лікарі поставили хлопчику діагноз: двостороння туговухість ІІ-ІІІ ст., затримка статокінетичного та психомоторного розвитку, гідроцефальний синдром, синдром 1p 36..

Олена завжди просить спільноту у ФБ молитися за здоров’я її сина. Чимало тернополян співпереживають матері, підтримують її. Недавно вона повідомила тривожну звістку, що Володя потрапив в реанімацію. А ще через який час опублікувала пост про те, як деякі жінки Тернополя “співчутливо” відносяться до хворих дітей.

Олена розповіла, що вони з Володею стояли в черзі на здачу крові. Коли розпочали приймати людей, Олена просила тернополян, що стояли попереду, пропустити її з сином, бо хлопчик капризував і не хотів чекати. Дитина була ослаблена, адже недавно  тільки їх перевели з реанімації. Оленка пояснила, що дитина лежача, інвалід. І те, що почула у відповідь обурило жінку до сліз.

“У нас тут усі лежачі”, – типу жартома сказала старша жіночка. Обуренню Олени не було меж. Проте матір зізнається, що не могла висловити все що думає на адресу жінки, адже на руках тримала сина, котрий і так капризував. Жінка боялася ще більше засмутити Володю.

“Не дай вам Боже хоча б день побути на моєму місці”, – написала Олена у ФБ