Головна Новини У лісгоспі нові кадри

У лісгоспі нові кадри

1 грудня відбулося представлення директора державного підприємства «Бучацьке лісове господарство» Володимира Чапрана.
Зокрема, начальник Тернопільського обласного управління лісового і мисливського господарства Олег Яремко ознайомив присутніх із наказом про призначення Володимира Чапрана директором ДП «Бучацький лісгосп», відтак висловив сподівання, що новому керівнику разом із колективом вдасться вивести державне підприємство на вищий рівень його розвитку.
В представленні також узяли участь голови Бучацької райдержадміністрації Віталій Бебих та районної ради Віталій Фреяк, які в свою чергу побажали колективу примноження здобутків підприємства. «Хочеться бачити чесне, прозоре керівництво вашим підприємством», – зазначив голова райдержадміністрації. А у зверненні до колективу висловив прохання прийняти нового керівника, підтримуючи його в роботі.
Володимир Чапран подякував за виявлену йому довіру та наголосив, що є певні бачення щодо розвитку підприємства, зокрема, метою керівника є розкриття потенціалу лісового господарства.
Після представлення розглянули питання підсумків роботи з фінансово-господарської діяльності підприємства та ефективність використання лісоресурсів за 11 місяців поточного року.
З доповіддю, в якій підбили підсумки роботи лісогосподарського підприємства, виступив головний лісничий підприємства Володимир Турчак.
Так, за звітний період підприємство створило лісових культур на площі 76,8 гектарів, із них 43,1 га посадкою, 33,7 га – посівом жолудя дуба звичайного. Нових лісів створено на площі 12,5 га. Проведено догляд за лісовими культурами на площі 1162 га.
За цей період заготовлено 11284 кг насіння деревних порід при плані 7000 кг, що становить 134% завдання.
Зі створених лісів на нових землях оформлено правовстановлюючі документи на 131 га. А також оформлено 2125 га земель держлісфонду.
На нараді також виступив т.в.о. головного інженера підприємства Юрій Кравець, який поінформував присутніх, що за 11 місяців поточного року підприємством заготовлено 29,7 тис. м3 деревини, з них 16,3 тис. м3 від рубок головного користування.
Обсяг реалізації становить 29970 млн грн, в порівнянні минулим роком ріст реалізації становить 112,7%. До кінця року залишок до заготівлі з виписаних лісорубних квитків становить 2800 м3, відтак до кінця року підприємство, при середній заготівлі 2700 м3, планує доосвоїти лісосічний фонд у повному обсязі.
На завершення наради начальник Олег Яремко подякував бучацьким лісівникам за роботу, а новому керівнику разом із колективом успішно виконувати взяті на себе зобов’язання.