Головна Новини У лікарнях Тернополя – 89 “ковідних” хворих, троє підключені до ШВЛу

У лікарнях Тернополя – 89 “ковідних” хворих, троє підключені до ШВЛу

У Тернопільській міській лікарні швидкої допомоги перебуває 30 хворих на COVID-19. 21 хворий на коронавірус перебуває на кисневій підтримці через маску. 2 хворих на коронавірус перебувають на кисневому концентраторі. 1 людина підключена до апарату ШВЛ. 4 пацієнтів у лікарні з підозрою на коронавірус, 2 з них – на кисневому концентраторі.

У Тернопільській лікарні №2 – 23 хворих з COVID-19. 15 хворих на коронавірус – на кисневій підтримці через маску, 4 – на кисневому концентраторі. 1 людина підключена до апарату ШВЛ. 2 людей у лікарні з підозрою – на кисневому концентраторі.

У Тернопільській лікарні №3 – 30 хворих на коронавірус. 20 хворих на COVID-19 – на кисневому концентраторі, 9 хворих на коронавірус – на кисневій підтримці через маску. 1 пацієнт підключений до апарату ШВЛ. 2 пацієнтів у лікарні з підозрою – на кисневому концентраторі.

У Тернопільській дитячій лікарні – 6 хворих на COVID-19 ( 3 дітей, 3 дорослих) – 2 з них на кисневій підтримці через маску. 6 пацієнтів у лікарні з підозрою на коронавірус.

Читають також: 130 нових випадків коронавірусу – найбільше у Чортківському районі