Головна Новини У Львівському суді оберуть міру запобіжного заходу поліцейському з Тернопільщини (Відео)

У Львівському суді оберуть міру запобіжного заходу поліцейському з Тернопільщини (Відео)

Личаківському суді Львова оберуть запобіжний захід керівникові сектору реагування патрульної поліції з Тернопільщини. Про це повідомив заступник начальника тернопільського управління внутрішньої безпеки Павло Грабовий:

“На даний час йому оголосили підозру за частиною 3 статті 368 Кримінального Кодексу України. Зараз ми їдемо у Львів, буде обиратися міра запобіжного заходу. Після цього звертаємось із клопотанням про відсторонення даного працівника від займаних обов’язків, і вирішується питання про направлення справи до суду”, повідомляє Суспільне

Відомо:

12-го лютого оперативники області затримали поліцейського, який взяв хабар. За словами тимчасового виконувача обов’язків начальника тернопільського управління внутрішньої безпеки України Олександра Мерени, начальник сектору реагування патрульної поліції територіального підрозділу взяв 400 доларів за повернення водійських прав.

Про вимагання хабара водій повідомив до поліції. Працівники служби безпеки під керівництвом обласної прокуратури затримали хабарника, коли він отримував гроші. Його затримали за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України. Вона передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10-ти років без права працювати на певних посадах чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна, розповіла речниця обласної прокуратури Леся Гурецька .