Головна Новини У Ланівцях 6-річна дівчинка зібрала 3565 грн, щоб придбати тепловізор для військового

У Ланівцях 6-річна дівчинка зібрала 3565 грн, щоб придбати тепловізор для військового

Наші діти – неймовірні. Щодня маленькі українці самотужки докладають величезних зусиль, щоб допомогти нашим воїнам. Про чергову маленьку героїню написала у соцмережах Оксана Жмака.

“До дитячого волонтерства щодня долучається все більша кількість дітей. Сьогодні своєрідний дебют був у маленької ланівчанки ЄВИ ЦИГУЛЬСЬКОЇ, 6 років. Це найменша волонтерка з якою я познайомилася. Потрібно було бачити оченята цієї дівчинки, вона хоче бути корисною для своєї країни, вона сіяла від щастя, що може допомогти військовим.

Єва продала 80 магнітиків, а виручені кошти в сумі 3565 гривень принесла, як свій вклад у купівлю тепловізора для військового з с. Грибова Віктор Блащук .

Велика подяка батькам, які підтримали бажання своєї дочки займатися волонтерством і всією сім’єю виготовляють магнітики, в тому числі із зображенням Лановець.

Батьки планують до наступної неділі виготовити наступну партію магнітиків щоб дочка могла їх продати, тому у вас є унікальна можливість придбати лановецького магнітика і допомогти ЗСУ.”