Головна Новини У кількох районах Тернопільщини посилили карантин

У кількох районах Тернопільщини посилили карантин

У зв’язку із збільшенням кількості нових хворих на COVID-19 у деяких районах Тернопільщини на засіданнях комісій ТЕБ та НС прийняли рішення посилити карантинні заходи, – повідомили в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Тернопільській області, пише Файне місто

Зокрема, у Збаразькому районі передбачено вжити всіх заходів щодо ліквідації стихійої торгівлі на прилеглій до ринку території м. Збараж та смт. Вишнівець. Також посилили нагляд за роботою агропродовольчих ринків, пасажирських перевезень та закладів торгівлі громадського харчування.

У Заліщицькому  районі буде зупинено роботу  усіх закладів громадського харчування  в краї та торгівлю молочними продуктами на ринку. Відмінили й зупинки рейсових автобусів у с. Городок.

На Лановеччині у зв’язку з погіршенням епідситуації прийняли рішення про перенесення відкриття садочків на 22 червня за умови стабілізації ситуації. Окрім цього, заборонили вуличний ярмарок у неділю.

У Козівському районі засідання комісії ТЕБ та НС відбулося 13-го червня. Тут зупинять роботу усіх закладів харчування району, а над закладами торгівлі посилять контроль щодо дотримання карантинних вимог. Також відмінили рейс автобуса в с. Золота Слобода та зупинку рейсового автобуса в с. Олесине.