Головна Новини У Кременці суперечка через наркотики закінчилась смертельною різаниною

У Кременці суперечка через наркотики закінчилась смертельною різаниною

Суперечка через наркотики стала причиною вбивства на Кременеччині. Два місцевих жителя намагалися порозумітися у питаннях, які стосувалися наркотичної сировини. Проте не змогли.
31 липня близько опівночі у чергову частину Кременецького відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки. Жінка заявила, що на власному подвір’ї виявила тіло невідомого чоловіка без ознак життя.
На місце події, каже заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Степан Яцух, виїжджала слідчо-оперативна група обласного управління поліції та розшуківці. Як стало відомо, загиблий – житель райцентру. На його тілі правоохоронці виявили сліди насильницької смерті, а саме – колоту рану в лівій половині грудної клітки в область серця.
Оперативники почали розшукувати людину, причетну до смерті тридцятидев’ятилітнього чоловіка. Уже вранці працівники карного розшуку вийшли на слід підозрюваного. Це житель Кременця, 1973 року народження. Останній переховувався в хащах міста.
Як з’ясувалося, потерпілий прийшов в гості до свого вбивці. Під час суперечки він вдарив його в обличчя рукою, а господар помешкання схопив ніж і наніс один удар в серце. Після цього забрав сумку з грошима та втік. Шістсот гривень витягнув, а барсетку спалив. Аби уникнути відповідальності, переховувався. Степан Яцух каже, що обидва чоловіка уже потрапляли в поле зору правоохоронців за крадіжки та наркозлочини. А підозрюваний відбував покарання в місцях позбавлення волі за вбивство.
Чоловіка затримали. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу та оголошення підозри відповідно до статті 115 ККУ – умисне вбивство.
Відділ комунікації поліції
Тернопільської област